Brief met verdacht poeder in brievenbus van De Wever

0
9

Bij N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever thuis in de Herentalsebaan in Deurne is woensdag een omslag met een onbekend poeder gearriveerd. Dat bevestigt de Antwerpse lokale politie. De echtgenote van De Wever trof de omslag aan in de brievenbus.

De civiele bescherming gaat er nu naartoe om het onbekende poeder mee te nemen voor onderzoek. Volgens de eerste informatie raakte niemand gewond.

Het is niet de eerste keer dat De Wever geconfronteerd wordt met zo’n incident. Begin maart gooide een man een bijl door het raam van het huis van De Wever, in het midden van de nacht. Zijn moeder was toen thuis, maar ze bleef ongedeerd. In het verleden werd hij ook al gestalkt, beledigd en met de dood bedreigd. In 2012 trof De Wever nog een afgehakte varkenskop aan op de oprit van zijn woning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here