Dé Netflix-hit van het jaar was ongetwijfeld 13 Reasons Why en het tweede seizoen belooft ook de moeite te worden. Veel is er nog niet geweten, maar showrunner Brian Yorkey loste toch al iets en het ziet er niet goed uit voor Clay.

Weinig series die de laatste tijd voor zoveel commotie hebben gezorgd als 13 Reasons Why. In de reeks zie je Hannah Baker heel expliciet zelfmoord plegen. Met 13 tapes aan 13 personen legt ze uit hoe zij allemaal hebben bijgedragen aan haar dood.De fans waren uiteraard blij met een nieuw seizoen, maar vroegen zich wel al snel af over wat dat zal gaan. Showrunner Brian Yorkey loste daarover enkele kleine hints in een interview met Variety.

“Hannah heeft haar versie van de feiten gegeven op haar tapes, maar er is ook een andere kant van het verhaal. Die twaalf mensen hebben ook hun verhaal en dat laten we horen in het tweede seizoen”, legt hij uit. Voor Clay ziet het er wel niet goed uit. “Hij raakt in seizoen 1 bijna in iedere aflevering gekwetst, en dan is er seizoen 2 …”

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here