Welkom op een nieuw begin van onze 4-jarige familiewebsite. Ik geef je een rondleiding door de belangrijkste punten van ons domein. Let’s jump right in.

Voor we met de rondleiding beginnen, zou ik jullie even willen laten weten waarvoor we een familiewebsite hosten. Daar zijn namelijk enkele redenen voor. Ten eerste willen we de familieband versterken door groepsactiviteiten te organiseren en mensen in contact met elkaar te houden door middel van forums en berichten. Ten tweede willen we mensen op de hoogte houden van nieuwe gebeurtenissen in de familiekring, zoals een reis die net vast ligt. Ten slotte wouden we via de website mensen proberen mee te krijgen op familie uitjes.

Waarom was de website zo vaak inactief? 

Wel, de voornaamste reden: ik was nog te jong om helemaal alleen een website te runnen. Ik wou nog wat zaken uitproberen met websites om mijn algemene kennis te verbreden, met het jammerlijke gevolg dat de familiewebsite daar een beetje ten onder aan is gegaan. Ook focusten we niet genoeg op familienieuws, maar ook op nieuws op internationaal niveau, waardoor we een heleboel mensen afschrikten.

Wat gaan jullie doen om de site alsnog een succes te maken? 

Op de nieuwe familiesite gaan we focussen op familienieuws, maar eventueel kan daar ook nieuws uit de ruimere omgeving bij. De grootste verandering, die nog niet klaar is maar waaraan we volop werken, is het intelligente berichtensysteem. Dit houdt in dat mensen uit de familie zelf berichten kunnen posten en daar dan ook geld mee kunnen verdienen. We starten met €0,01 per bericht en dat bedrag kan, naargelang van het succes van het nieuwe systeem, oplopen tot €1 euro per bericht. Met dit nieuwe systeem willen we mensen aanzetten om zelf een steentje bij te dragen aan een welvarende site, want dat kan ik helaas niet in mijn eentje.

Conclusie

Kan de website ooit rendabel worden? Wel, dat hangt er van af. Als je iets écht wilt, dan kan je alles doen wat je wilt, maar je moet echt willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je bericht neer ...
Vul je naam in