Primark Antwerpen heeft een openingsdatum

0
26

Na Brussel, Gent en Hasselt opent Primark binnenkort een winkel op de Meir in Antwerpen. Die heeft nu ook officieel een openingsdatum: fans kunnen 30 april in hun agenda omcirkelen.

De Ierse low budgetketen maakte eind vorig jaar al bekend dat er een winkel in Antwerpen zat aan te komen. Het pand op de Meir, dat over de huisnummers 24 tot 28 loopt en waar vroeger een winkel van H&M was, wordt op dit moment druk verbouwd. Het pand is zo’n 5.900 vierkante meter groot en zal dus op maandag 30 april zijn deuren openen.

Ondertussen is Primark ook op zoek naar personeel: het zou gaan om iets meer dan 500 (tijdelijke) jobs fulltime en parttime, voor verkoopmedewerkers, etalagisten en junior en senior afdelingsmanagers. De aanwervingen zullen gebeuren via infosessies in de grote zaal van het Antwerpse Atheneum. Naar verluidt moeten de kandidaten zich aanbieden in zwarte kleding en hun cv meebrengen op een usb-stick.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je bericht neer ...
Vul je naam in